Χορτόσουπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα


Ελαφριά και υγιεινή επιλογή
Πλένετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια όλα τα χορταρικά εκτός από τις ντομάτες. Τα βάζετε στο νερό να βράσουν για 20-30 λεπτά. Προσθέτετε τις ντομάτες ολόκληρες τρυπημένες και το αλάτι και βράζετε για 1 ώρα.

Ρίχνετε όλα τα λαχανικά στον πολυκόφτη χωρίς το ζουμί και κάνετε πολτό. Ρίχνετε τον πολτό πίσω στην κατσαρόλα με το πιπέρι και προσθέτετε το λάδι.

Σερβίρεται ζεστή.

Υλικά
• 4 κουταλιές της σούπας λάδι
• 10 φλυτζάνια τσαγιού νερό
• 3 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
• 5 καρότο κομμένο σε ροδέλλες
• 1 κλωνάρι σέλινο
• 3 πατάτες
• 5 φρέσκες ντομάτες
• αλάτι και πιπέρι

Πηγή: sintages.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις