Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Πώς να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο σας χωρίς παράλληλα να πάρετε λίπος

Αυτή είναι η πιο απλή συμβουλή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο σας χωρίς παράλληλα να πάρετε λίπος!

Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Αυτά τα τρία γεύματα καλύπτουν περίπου το μισό της θερμιδικής πρόσληψης σας που είναι κοντά στις 3000 θερμίδες την ημέρα. Αν το πρόγραμμα διατροφής σας απαιτεί την κατανάλωση 4000-5000 θερμίδων, είστε ακόμα μερικές χιλιάδες πίσω για την ανάπτυξη νέων μυών.

Αν εργάζεστε 8-12 ώρες την ημέρα, τότε είναι εύκολο να βρείτε δικαιολογίες που θα σας εμποδίσουν να φτάσετε τους στόχους σας. Εάν προσπαθείτε να χτίσετε περισσότερη μυϊκή μάζα, τότε θα πρέπει να βρείτε μια εύκολη στρατηγική για να καταναλώνετε αυτές τις επιπλέον 1000-2000 πολύτιμες θερμίδες που σας λείπουν.

Η διατροφή "τρώω ο ‘τι βλέπω" δεν είναι η απάντηση.

Κρίμα που δεν είναι τόσο εύκολο όσο αγοράζοντας μια πίτσα ή τέσσερα τσίζμπεργκερ γυρίζοντας σπίτι από την εργασία για να αναπληρώσετε τις επιπλέον θερμίδες. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εύκολο, αν πιστεύετε ότι μια θερμίδα είναι μια θερμίδα.

Εάν η ανάπτυξη των μυών ήταν τόσο εύκολη όσο καταναλώνοντας 8000 θερμίδες προερχόμενες απο φαγητά όπως η πίτσα, οι τηγανητές πατάτες και τα μπέργκερ τότε δεν νομίζω ότι κανείς σε αυτόν τον πλανήτη θα είχε πρόβλημα να αποκτήσει τεράστιους μύες! Οι επιπλέον θερμίδες που πρόκειται να προτείνουμε βασίζονται σε καθαρές θερμίδες. Αυτές οι επιπλέον θερμίδες είναι για αυτούς που θέλουν να χτίσουν νέους μύες χωρίς κοιλιακό λίπος, ψωμάκια και διπλοσάγονο!

Οι περισσότερες διατροφές μάζας σπέρνουν τον όλεθρο στην υγεία σας διότι βασίζονται σε ακάθαρτες θερμίδες. Σίγουρα θα ανεβαίνετε την κλίμακα γρήγορα, αλλά μπορεί επίσης να διατρέχετε τον κίνδυνο άλλων προβλημάτων υγείας που συνδέονται με την κακή διατροφή. Μήπως ο χρόνος σας στο γυμναστήριο θα αντισταθμίσει αυτά τα προβλήματα υγείας που συνδέονται με την κατανάλωση πολλών λιπαρών; Λίγο, αλλά όχι αρκετά και όχι σε μακροπρόθεσμη βάση.

Αυτή τη στιγμή το σώμα σας χρειάζεται ένα συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων για να αναπτυχθεί. Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια απλή ερώτηση. Είστε τόσο μυώδεις όσο θέλετε αυτή τη στιγμή;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε!

Εάν όμως η απάντηση είναι όχι, τότε κατά πάσα πιθανότητα το σώμα σας χρειάζεται μια στρατηγική για να καταναλωθούν οι επιπλέον 1000-2000 θερμίδες που χρειάζεστε ανά ημέρα. Πώς σκοπεύετε να το κάνετε αυτό;

Τα έτοιμα συμπληρώματα αύξησης όγκου δεν είναι η απάντηση.

Οι περισσότεροι καταφεύγουν στα έτοιμα συμπληρώματα αύξησης όγκου. Τα συμπληρώματα αυτά συνήθως είναι φτιαγμένα με πολύ κακής ποιότητας πρωτεΐνη και μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.

Η ιδέα ενός ροφήματος αύξησης βάρους είναι εξαιρετική. Οι υγρές θερμίδες είναι εύκολο να καταναλωθούν και είναι ιδανικές μεταξύ των κύριων γευμάτων. Αλλά πρέπει να φτιάξετε το δικό σας ρόφημα εκτός αν θέλετε να μοιάζετε με έγκυο powerlifter!

Το δικό σας, σπιτικά φτιαγμένο ρόφημα αύξησης βάρους είναι η απάντηση!

Τι θα χρειαστείτε:
 • Τρεις-τέσσερις φιάλες νερού 1 L
 • Ένα μπλέντερ
 • 1-2 σάκους κατεψυγμένων μούρων
 • Φυσικό φυστικοβούτυρο
 • Σκόνη πρωτεΐνης
 • Γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
 • 10 λεπτά από το χρόνο σας

Όχι, δεν θα αναμίξετε ακριβώς όλα αυτά τα συστατικά, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε τα ακόλουθα:
 • 1-3 φλυτζάνια γάλα χαμηλό σε λιπαρά - 300 θερμίδες
 • 1-2 φλυτζάνια μικτών μούρων - 200 θερμίδες
 • 40-60 γραμμάρια σκόνη πρωτεΐνης - 160 - 240 θερμίδες
 • 1-2 κουταλιές της σούπας φυσικό φυστικοβούτυρο - 200 θερμίδες

Όπως μπορείτε να δείτε, κάτι τέτοιο θα προσθέτει στη διατροφή σας γρήγορα πάνω από 800 καθαρές θερμίδες και είναι όλα υγιεινά τρόφιμα. Θα παρατηρήσετε ότι αυτά τα δεν έχουν αχρείαστα σάκχαρα και κακά λίπη. Έτσι, για όλους εσάς τους κλαψιάρηδες που παραπονιέστε ότι δεν μπορείτε να καταναλώσετε αρκετό φαγητό ανά ημέρα - ρίξτε τη δικαιολογία έξω από το παράθυρο. Τώρα έχετε τη λύση.

Εάν η προσμέτρησή θερμίδων δεν είναι για σας, τότε απλά παρακολουθείτε τον αριθμό των φλιτζανιών, των μεζουρών και των κουταλιών. Προτείνεται να ξεκινήσετε με το μέγεθος των μερίδων να είναι 1 για το κάθε συστατικό, ενώ τα 40-60 γραμμάρια πρωτεΐνης να είναι πάντα συνεπή, δηλαδή 1 φλιτζάνι, 1 μεζούρα και 1 κουταλιά της σούπας από τα παραπάνω συστατικά και έπειτα σε δύο και τρία, όπου συνιστάται.

Έχετε τον πλήρη έλεγχο του πόσο μεγάλοι θα γίνετε.

Αυτά τα ροφήματα είναι απολύτως ελαστικά και εσείς έχετε τον έλεγχο για το πόσο βάρος κερδίζετε και σε ποιο ποσοστό. Μην εκπλαγείτε εάν η ποσότητα αυτών των ροφημάτων σας κάνει να χωρίσετε με τους κοιλιακούς σας και να σας οδηγήσει στην ακύρωση της φωτογράφησης για τα εσώρουχα Calvin Klein. Εντάξετε μερικά από αυτά στο καθημερινό σχέδιο διατροφής σας και θα καλύψετε το κενό για τη νέα ανάπτυξη των μυών.

Θυμηθείτε, ο τίτλος αυτού του άρθρου είναι πώς να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο σας, όχι το πώς να μείνετε καθαροί όλο το χρόνο. Είναι γεγονός ότι μια καθαρή διατροφή όγκου είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσετε μυϊκή μάζα. Αν σκέφτεστε να μένετε καθαροί ολόχρονα ενδέχεται να καταφέρετε να αποκτήσετε ακόμη 2-3 κιλά μυών αν είστε τυχεροί, αλλά αν ακολουθήσετε μια διατροφή για καθαρό όγκο θα σας βοηθήσει να φτάσετε 10-15 κιλά πιο πάνω και να σας κάνει να μοιάζετε με κάποιον που πραγματικά σηκώνει βάρη! Ποιο από τα δύο θέλετε;
 fit-blaster.com