Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Όσο πιο αργά τρώτε, τόσο ευκολότερα αδυνατίζετε

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει πολλούς και ποικίλους τρόπους για να χάσετε κιλά, υπάρχει όμως ένας πολύ πιο απλός και εύκολος που θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε χωρίς να το καταλάβετε. Έρευνες απέδειξαν πως οι άνθρωποι που τρώνε αργά το φαγητό τους, χωρίς να βιάζονται και μασώντας αρκετές φορές την τροφή, τείνουν να είναι πιο αδύνατοι και να παραμένουν έτσι, σε σχέση με αυτούς που τρώνε γρήγορα. Γι' αυτό, από δω και πέρα, αρχίστε να τρώτε το φαγητό σας με την ησυχία σας και σε αργούς ρυθμούς και θα δείτε σύντομα τα αποτελέσματα στο σώμα σας.

Κόψτε το junk food με έξυπνες λύσεις

Αν θέλετε να μειώσετε τα πολλά delivery αλλά τα αγαπάτε υπερβολικά για να τους αντισταθείτε, δοκιμάστε μερικές απλές εναλλακτικές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν. Πρώτον, φροντίστε να έχετε τα ψυγείο και τα ντουλάπια σας μονίμως γεμάτα με υγιεινές τροφές που φτιάχνονται γρήγορα και απλά ώστε να μην έχετε δικαιολογία πως δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι και «πρέπει» να παραγγείλετε. Δεύτερον, αρχίστε να φτιάχνετε τις δικές σας πίτσες και τα δικά σας μπέργκερ, έτσι ώστε να μην κόψετε τις αγαπημένες σας διατροφικές παρασπονδίες, αλλά να τις κάνετε με πιο υγιεινό τρόπο και σίγουρα παίρνοντας λιγότερες θερμίδες.

Μια λίστα μπορεί να σώσει τη διατροφή σας

Η οργάνωση και η τακτοποίηση όλων των πραγμάτων σε λίστες μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για την σιλουέτα σας. Πριν πάτε στο σούπερ μάρκετ, φτιάξτε μια λίστα με ότι ακριβώς χρειάζεστε και τίποτα περισσότερο. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και να συνηθίστε σε ένα πιο υγιεινό διαιτολόγιο αλλά και να κάνετε οικονομία.