Φερομόνες: σεξαπίλ σε ένα μπουκάλι

Τι είναι οι φερομόνες; Σε τι εξυπηρετούν; Οι περισσότερες από εμάς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάτι για αυτές και αυτό σίγουρα είναι δικαιολογημένο.

Είναι λοιπόν οι ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, προκειμένου να προσελκύσει το άλλο φύλο. Συνήθως ανιχνεύονται στους ιδρωτοποιούς αδένες στο δέρμα του προσώπου και το τριχωτό της κεφαλής. Προσλαμβάνονται από τον δέκτη μέσω της μύτης.

Το σώμα μας εκκρίνει φερομόνες, μερικές φορές όμως μέσα στη δίνη της σύγχρονης ζωής αυτές δεν είναι αρκετές.

Πολλές φορές, λόγω είτε δουλειάς είτε κούρασης, ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει την απαιτούμενη ποσότητα φερομονών. Έτσι λοιπόν, έρχονται οι επιστήμονες να δώσουν την απάντηση με τις συνθετικές φερομόνες.Πρόκειται για ένα συνδυασμό νευροπεπτιδίων, φερομονών και αρωματικών ελαίων. Η έρευνα που έγινε έχει ως εξής:

Σαράντα τέσσερις γυναίκες φόρεσαν μακό μπλουζάκια για σαράντα οκτώ ώρες, χωρίς στο ενδιάμεσο να φορέσουν άρωμα ή γαλάκτωμα. Στη συνέχεια τα Τ- shirts μπήκαν σε κούτα μαζί με άλλες καθαρές μπλούζες, ώστε να διαλέξουν σαράντα εννέα άνδρες.

Το αποτέλεσμα ήταν οι άνδρες να διαλέξουν τη μπλούζα που ήταν ποτισμένη με τη γυναικεία φερομόνη χωρίς να ξέρουν ποια ήταν η γυναίκα που τη φορούσε νωρίτερα. Όταν ερωτήθηκαν το γιατί, απάντησαν πως τους θυμίζανε παλιές ερωμένες ή γυναικείες φιγούρες και γενικότερα τους έκανα να νιώθουν πιο ευχάριστα.
Με άλλα λόγια λίγες μόνο σταγόνες έφταναν για να αφυπνίσουν τη λίμπιντο και να υποσχεθούν νύχτες πάθους.

Όλες μας έχουμε την ανάγκη να αισθανθούμε υπέροχες, ποθητές και σέξι. Φαίνεται, λοιπόν, πως έχουμε την επιστήμη με το μέρος μας. Μπουκαλάκια με συνθετική φερομόνη μπορούμε να βρούμε σε sex shop ή sites που ειδικεύονται στον συγκεκριμένο τομέα.
zoygla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις