ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΝΑΚΗ!


Η μανία με τα διατροφικά συμπληρώματα για τον έλεγχο του βάρους ή το κτίσιμο μυϊκής μάζας κλπ. οφείλεται στην έμφυτη ροπή του μέσου ανθρώπου προς τις εύκολες και άκοπες λύσεις.

Τα διατροφικά συμπληρώματα στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τελείως άχρηστα και μεταφράζονται σε χρήματα πεταμένα από το παράθυρο.

Αν φέρνουν ίσως κάποιο αποτέλεσμα είναι μάλλον λόγω του placebo effect. Πολλά από αυτά δε είναι και αμφιλεγόμενα όπως π.χ. η εξαιρετικά δημοφιλής κρεατίνη που είναι ύποπτη για καρκινογενέσεις και πολλά άλλα δεινά.

Η χρυσοφόρα βιομηχανία διατροφικών συμπληρωμάτων δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ιδιοτελές εμπόριο ψεύτικης ελπίδας. Είναι μια πλάνη,μια φενάκη,ένας παραπλανητικός αντικατοπτρισμός.

Θα σας πουν απύθμενα ψέματα για να αδειάσουν τις τσέπες σας. Θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια!

Περιοδικά και ιστότοποι τάχα αντικειμενικοί συντηρούνται από τα αρπακτικά των διατροφικών συμπληρωμάτων. Ποιον να πιστέψεις και γιατί;

Πιστεύω μόνο στον εαυτό μου που με απόλυτα φυσικά μέσα απέκτησε τέτοια υγεία και ρώμη που δύσκολα μπορούσε να διαχειρισθεί!

Προσπαθήστε να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά μακροσυστατικά και μικροσυστατικά από τις πραγματικές τροφές που μας παρέχει αφειδώς -τουλάχιστον προς το παρόν - η μητέρα φύση. Όσες φορές προσπαθήσαμε να την υπερβούμε την πατήσαμε!



Οι πραγματικές τροφές είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο απ'τα συστατικά που τις απαρτίζουν. Είναι μοναδικοί συνδυασμοί θρεπτικών στοιχείων που δρουν συνεργιστικά για να καλύψουν με τον καλύτερο και ιδανικότερο τρόπο τις διατροφικές μας ανάγκες.


Ένα θρεπτικό στοιχείο που απομονώνεται και μετεπεξεργάζεται είναι κάτι το αφύσικο και η θετική του συνεισφορά στον ανθρώπινο οργανισμό τίθεται σαφώς εν αμφιβόλω!!

Αδέλφια κρατηθείτε μακριά από τις σειρήνες! Το μυστικό για να πραγματώσετε στους στόχους σας βρίσκεται στις φυσικές,ανεπεξέργαστες τροφές και στην συστηματική άσκηση!

Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!

Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις