Μετά το σεξ τι;


Άλλοι κοιμούνται, άλλοι βλέπουν τηλεόραση και άλλοι επιστρέφουν σπίτι… Εσείς τι κάνετε μετά το σεξ;

Ειδικοί σας συμβουλεύουν για το τι μπορείτε να κάνετε, έτσι ώστε να κρατήσετε την όμορφη αίσθηση που σας άφησε η ερωτική συνεύρεση...

1. Κάντε ένα ντους μαζί. Η μνήμη των αισθήσεων είναι ακόμη έντονη. Κάντε του μασάζ στους ώμους, χρησιμοποιείστε το σφουγγάρι και αυξήστε την πίεση. Η τρυφερότητα σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές κινήσεις θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

2. Μετά από τόση «άσκηση» φυσικό είναι να σας ανοίξει η όρεξη. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραγγείλετε πίτσα, burgers ή οτιδήποτε άλλο γεμάτο λιπαρά. Προτιμήστε κόκκινο κρασί συνοδευόμενο από μια ποικιλία τυριών ή φρούτα ή ένα ποτήρι γάλα.

3. Βάλτε χαλαρωτική μουσική.

4. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις γυρισμένες πλάτες αμέσως μετά το σεξ. Αγκαλιάστε τον, ξεκουραστείτε πάνω στο στέρνο του, βάλτε τα χέρια σας στο λαιμό του, τυλίξτε τα πόδια σας γύρω του.

5. Το χιούμορ είναι πάντα ένας δρόμος να μας φέρει πιο κοντά. Παίξτε μαζί του και πείτε αστεία. Το γέλιο πάντα μας φέρνει πιο κοντά.

6. Τέλος αν πρόκειται για πρωινό σεξ το Σαββατοκύριακο, απολαύστε τη διαδικασία. Μείνετε αρκετή ώρα στο κρεβάτι αγκαλιά. Φτιάξτε ένα όμορφο πρόγραμμα για την υπόλοιπη μέρα. Πηγαίνετε μια βόλτα, έναν περίπατο, για φαγητό το μεσημέρι.
 http://www.newsbomb.gr/sex/story/meta-to-sex-ti

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις