Μυστικά για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή


Η φυσιολογική σεξουαλική ζωή είναι αναπόσπαστο μέρος μια υγιούς σχέσης, αλλά η διάθεση και οι συνθήκες παρεμβαίνουν. Για να σε βοηθήσω να διατηρήσεις ακμαία την όρεξή σου σού προτείνω αυτά τα μυστικά.

Αν έχετε πολύχρονη σχέση

Ο χειρότερος εχθρός της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού είναι η ρουτίνα και η έλλειψη πρόκλησης και ενδιαφέροντος. Για να ανανεωθεί το σεξ είναι απαραίτητο να ανανεωθεί ολόκληρη η σχέση και να εμπλουτιστεί η καθημερινότητά σας. Γι΄αυτό:

Δώστε σημασία στην καθημερινότητα: Μην ξεχνάτε να μιλάτε μεταξύ σας, να επικοινωνείτε, να προσφέρετε δώρα χωρίς λόγο, να αγκαλιάζεστε, να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον, να λέτε «σε αγαπώ» κ.λπ.

Βγείτε ξανά για ένα ρομαντικό ραντεβού! Για σας που είσαστε πιο τολμηροί κανονίστε το ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Σε όλους αρέσουν οι εκπλήξεις!

Στείλτε πακέτο: Με τα εσώρουχα της αρεσκείας σας ζητώντας του/της να τα φορέσει την επόμενη φορά που θα σας συναντήσει!Δοκιμάστε κάτι καινούργιο: Μην βαριέστε κατά τη διάρκεια να δοκιμάζετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Το σεξ δεν είναι μηχανικό αλλά αυθόρμητο. Να θυμάστε πως αν βελτιωθεί το σεξ, τότε θα βελτιωθεί και ολόκληρη η σχέση.
Αν νιώθετε έλλειψη επιθυμίας

Η μειωμένη λίμπιντο μπορεί να είναι η αντίδραση του οργανισμού στην έλλειψη σεξ. Η αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής είναι απλή και διασκεδαστική. Γι’ αυτό:

Κάντε περισσότερο σεξ: Ο πιο φυσικός τρόπος να ξαναβρείτε τη σεξουαλική σας επιθυμία είναι να αρχίσετε να κάνετε σεξ. Αν χρειαστεί, κλείστε ραντεβού για σεξ. Μπορεί να το νιώσετε αναγκαστικό στην αρχή, αλλά καθώς θα βρίσκετε περισσότερο χρόνο γι’ αυτό, θα σας φαίνεται όλο και πιο αυθόρμητο.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα: Καθώς καταβάλλετε προσπάθεια για να αυξήσετε την όρεξή σας, βρείτε τρόπους να είστε ρομαντικοί. Στείλτε ο ένας στον άλλο μηνύματα ή βγείτε έξω για δείπνο.

Διατηρήστε την επικοινωνία: Τηλεφωνήστε ο ένας στον άλλο στη δουλειά ή στείλτε μηνύματα με… καυτό περιεχόμενο, κάντε ο ένας στον άλλον μασάζ, αγκαλιαστείτε, όλα θα σας οδηγήσουν στο σεξ.



Αν δε νιώθετε καλά με το σώμα σας

Μπορεί τα επιπλέον κιλά ή η κυτταρίτιδα να επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σας γι’ αυτό:

Ξεκινήστε να γυμνάζεστε: Η σωματική δραστηριότητα βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία επειδή βοηθά στην αύξηση και διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.

Κάντε σωστή διατροφή: Προτιμήστε άπαχες πηγές πρωτεΐνης, όπως θαλασσινά και πουλερικά και εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με λαχανικά και φρούτα. Αποφύγετε τις τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά και φτωχές σε φυτικές ίνες.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας: Κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν ή δοκιμάζοντας καινούργια χόμπι. Είναι σημαντικό να μάθετε να αγαπάτε πρώτοι τον εαυτό σας.
Το μυστικό

Μην ξεχνάτε να φλερτάρετε με κάθε τρόπο τον/την συντροφό σας. Το φλερτ έχει δύναμη!
http://www.omorfamistika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις