Aσκήσεις για δύο

posted by Πάμελα Λύτρα posted on: 21-05-2011 in: Workouts


Ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται στα σύγχρονα ζευγάρια, είναι πως παρέα με τη συγκατοίκηση έρχονται και τα "παραπανίσια" κιλά. Δείτε την πρωτότυπη πρόταση του Asana TV κι αφιερώστε χρόνο τόσο στο σύντροφό σας όσο και στον εαυτό σας!
Τα σύγχρονα ζευγάρια που έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φορτωμένο πρόγραμμα και περιορισμένο προσωπικό χρόνο, αμελούν συχνά τον εαυτό τους και δε φροντίζουν για την καλή υγεία κι ευεξία. Γι' αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις, το Asana TV κι ο personal trainer Δημήτρης Γουργός έχουν μία πρωτότυπη κι άκρως διασκεδαστική πρόταση!
Από την Πάμελα Λύτρα
Τι θα λέγατε για λίγη γυμναστική στο σπίτι, παρέα με το έτερόν σας ήμισυ; Οι ασκήσεις σε ζευγάρια ή αλλιώς οι γνωστές ως Συνασκήσεις, γίνονται εύκολα ακόμη και στο σπίτι! Με μοναδικές προϋποθέσεις την ύπαρξη δύο ατόμων, τη συγκέντρωση και την καλή διάθεση, οι Συνασκήσεις δίνουν μία νότα χαράς στο ζευγάρι, μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας και ταυτόχρονα γυμνάζουν αποτελεσματικά όλο το σώμα. Φορέστε φόρμα και ξεκινάμε...
1η άσκηση: Push ups


Τα Push ups θεωρούνται η βασική άσκηση για την εκγύμναση του θώρακα. Βάζοντας extra πίεση με το βάρος σας, ο συνασκούμενός σας θα έχει επιπλέον αντίσταση κι εσείς θα τονώσετε τους τρικεφάλους σας, εάν συγχρονίσετε την κίνηση των χεριών με αυτή του σώματός του.

2η άσκηση: Εκτάσεις ώμων



Βάζοντας αντίσταση στην κίνηση των χεριών του συντρόφου σας, εκείνος γυμνάζει τους ώμους του κι εσείς δουλεύετε ταυτόχρονα χέρια και στήθος.

3η άσκηση: Προσαγωγές κι απαγαγωγές ποδιών



Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να γυμνάσετε κι οι δύο το εσωτερικό κι εξωτερικό μέρος των ποδιών σας! Εσείς προσπαθείτε ν' ανοίξετε τα πόδια σας, γυμνάζοντας έτσι τους απαγωγούς ενώ ο σύντροφός σας ασκεί πίεση προς την αντίθετη κατεύθυνση, γυμνάζοντας τους προσαγωγούς του.
 asanatv.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις