Συμπληρώματα για περισσότερο κάψιμο λίπους

Λιποδιαλύτες

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε προβλήματα υγειάς όπως άσθμα ή υψηλή αρτηριακή πίεση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού δοκιμάσετε οποιεσδήποτε λιποδιαλυτικές ουσίες, καθώς αυτές μπορούν να επιδεινώσουν τα προβλήματα σας. Τα νέα προϊόντα που συνδυάζουν πολλαπλά συστατικά, όπως το Hydroxycut Hardcore και Lipid FX, έχουν αποδειχθεί να λειτουργούν αρκετά καλά.


Καφεΐνη

Πίνοντας καφέ πριν από την αερόβια σας άσκηση μπορεί βοηθήσει στο να κάψετε περισσότερο λίπος. Μετά από έρευνα, άτομα που κατανάλωναν 300mg καφεΐνης δύο ώρες πριν από αερόβια άσκηση 30 λεπτών σε στατικό ποδήλατο, όχι μόνο έβαζαν μεγαλύτερη ένταση αλλά χρησιμοποιούσαν επίσης ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σωματικού λίπους για ενέργεια.


Αμινοξέα

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι άτομα που προσελάμβαναν 3γρ ενός μίγματος αμινοξέων μία ώρα πριν από αερόβια άσκηση μέτριας έντασης έκαιγε το ίδιο ποσό συνολικών θερμίδων, αλλά περισσότερο λίπος από εκείνους που έλαβαν ένα εικονικό μίγμα.


Καρνιτίνη

Η καρνιτίνη βοηθά στη μεταφορά του λίπους σε σημεία όπου μπορεί να καεί στα μιτοχόνδρια των μυών και σε άλλα κύτταρα. Σε μια μελέτη, μετά από τρεις εβδομάδες πρόσληψης καρνιτίνης παρατηρήθηκε αύξηση των επιπέδων καρνιτίνης στους μύες και ενισχυμένη χρήση λίπους κατά τη διάρκεια της άσκησης. Άλλη μελέτη έδειξε αύξηση στο κάψιμο λίπους με μόνο 10 ημέρες πρόσληψης καρνιτίνης (3γρ την ημέρα).


Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA)

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις "ωφέλιμου" λίπους και έχει γίνει γνωστό στον κύκλο του bodybuilding ως λιποδιαλυτική ουσία. Έρευνες έδειξαν ότι το CLA μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας. Δοκιμάστε 3γρ ανά ημέρα.


Πηγή: Muscle&Fitness

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις