Αν γυμνασω τουσ κοιλιακουσ μου πριν ριξω την μπακα, θα δειχνει η κοιλια μου μεγαλυτερη;

Αν γυμνάσω τους κοιλιακούς μου πριν ρίξω την μπάκα, θα δείχνει η κοιλιά μου μεγαλύτερη;
Οχι. Οι μύες των κοιλιακών δεν μεγαλώνουν τόσο πολύ. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάψεις το λίπος γύρω τους. Ολοκλήρωσε κάθε προπόνηση με τις παρακάτω ασκήσεις.

1 Κίνηση Ορειβάτη
Πάρε την κλασική θέση για κάμψεις και φέρε το δεξί σου γόνατο όσο πιο κοντά στο στήθος σου μπορείς. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Επανάλαβε με το αριστερό σου πόδι, κάνοντας την κίνηση μπροστά και πίσω.
2 Βαθύ Κάθισμα
Στάσου όρθιος με το άνοιγμα των χεριών σου να είναι ίσο με αυτό των ώμων σου. Σπρώξε τους γοφούς σου προς τα πίσω, λύγισε τα γόνατά σου και χαμήλωσε το σώμα σου όσο περισσότερο μπορείς. Κάνε παύση και μετά σπρώξε το σώμα σου στην αρχική θέση.  
3 Jumping Jacks
Στάσου όρθιος με τα χέρια κολλητά στο πλάι και τα πόδια τεντωμένα και κλειστά. Με ένα μικρό άλμα άνοιξε τα πόδια και φέρε τα χέρια στο πλάι και πάνω από το κεφάλι τεντωμένα. Με άλλο ένα μικρό άλμα κλείσε τα πόδια κι επίστρεψε στην αρχική θέση.
4 Κάμψεις
Πάρε θέση για κάμψεις. Κράτα τον κορμό σου σταθερό όσο φέρνεις το στήθος σου κοντά στο έδαφος. Στη συνέχεια σπρώξε το σώμα ψηλά, ώστε να έρθει στην αρχική θέση.
Οδηγίες
Εκτέλεσε κάθε άσκηση για 30 δευτερόλεπτα, χωρίς ξεκούραση ανάμεσα στις ασκήσεις, και στη συνέχεια ξεκουράσου για 2 λεπτά. Κάνε το συγκεκριμένο πρόγραμμα 3 φορές.

menshealth.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις