Αυτό είναι το «σύστημα» για τους κοιλιακούς σου!

Πολύς λόγος τελευταία για τη νέα μόδα (που δεν είναι και τόσο νέα) για τις ισομετρικές ασκήσεις κοιλιακών. Ωστόσο οι «μόδες» δεν φτιάχνουν κοιλιακούς και ούτε γυμνάζουν σωστά. Για να γίνει μια ολοκληρωμένη εκγύμναση των κοιλιακών σου και για να δεις επιτέλους τα περιβόητα «κουτάκια» να σχηματίζονται, χρειάζεσαι σύστημα.
«Για να γίνει μια ολοκληρωμένη εκγύμναση των κοιλιακών» εξηγεί ο personal trainer Αναστάσιος Δημητριάδης από το Aqoua Forum «απαιτείται συνδυασμός όλων των ασκήσεων κοιλιακών, από τις απλές επαναλήψεις, τις επαναλήψεις με αντίσταση και τις ισομετρικές»
Το σύστημα που προτείνει ο Αναστάσιος Δημητριάδης είναι η ο διαχωρισμός του κάθε είδους εκγύμνασης σε κάθε μέρα για τέσσερις μέρες.
Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα μπορείς να κάνεις απλές επαναλήψεις, είτε σε ροκανίσματα, είτε στην μπάλα, είτε ακόμα και στο άρσεις στο μονόζυγο. Τρεις ασκήσεις αρκούν, όπως για παράδειγμα, άρσεις ποδιών στο μονόζυγο, ροκανίσματα και πλάγιους!
Την δεύτερη μέρα κάνεις επαναλήψεις με αντίσταση, είτε σε κάποιο από τα μηχανήματα κοιλιακών είτε με ελεύθερα βάρη και πάλι σε τρεις ασκήσεις.
Την τρίτη μέρα την αφιερώνεις στις ισομετρικές ασκήσεις κοιλιακών, όπου κάνεις τρείς διαφορετικές ασκήσεις από τρία σετ το καθένα διάρκεια 30 δευτερολέπτων.
Την τέταρτη μέρα επαναλαμβάνεις την πρώτη, δηλαδή επαναλήψεις με διαφορετικές ασκήσεις!

activeman.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις