Οι 5 σούπερ μύθοι για το σώμα σου!

Ακούς πολλά για το σώμα σου… Μερικοί σε λένε …φουσκωτό… Άλλοι ή άλλες λένε το ένα ή το άλλο… όχι μόνο για το δικό σου σώμα, αλλά για όλα τα αντρικά γυμνασμένα σώματα.
Σημεία του σώματος έχουν δήθεν να κάνουν με το σεξ και πολλά άλλα… Μύθοι κυκλοφορούν διάφοροι και φυσικά αναπαράγονται… Ποια είναι όμως η πραγματικότητα, εκτός από τον καθρέφτη;
Οι πιο γνωστοί μύθοι λοιπόν, έλεγαν ότι όσο μεγαλύτερα πέλματα έχει ένας άνδρας, τόσο πιο …προικισμένος είναι. Ο άλλος μύθος έλεγε ότι οι άνδρες σκέφτονται κάθε επτά λεπτά το σεξ! Για τη σεξουαλική ζωή των εργένηδων και παντρεμένων που θέλουν τους πρώτους να κάνουν πιο συχνά σεξ ενώ ασχολήθηκαν και με το αν …παχαίνει το …σπέρμα! Ο τελευταίος μύθος αναφερόταν στις τρίχες και λέει ότι όσο πιο πολύ ξυρίζεται ένας άνδρας τόσο πιο συχνά ξαναβγαίνουν οι τρίχες!
Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των ΗΠΑ ασχολήθηκαν και δίνουν απαντήσεις!
1. Τα …πέλματα
Η μελέτη περιελάμβανε την εξέταση 2000 ανδρών και απεδείχθη ότι δεν υπάρχει καμία αναλογία μεταξύ του πέλματος και των γενετικών οργάνων. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η μοναδική αλήθεια στο μύθο είναι ότι η ανάπτυξη του πέλματος και του πέους επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια, ωστόσο δεν έχει να κάνει με το μήκος του ενός και το μέγεθος του άλλου!
2. Η σκέψη του σεξ
Όχι τελικά οι άνδρες δεν σκέφτονται το σεξ κάθε 7 λεπτά! Μάλλον δεν το σκέφτονται σχεδόν καθόλου, ούτε μια φορά την ημέρα! Η μελέτη απέδειξε ότι το 43% των ανδρών δεν έχει το μυαλό του μόνο στο σεξ!
3. Εργένηδες ή παντρεμένοι κάνουν πιο συχνά σεξ;
Η μελέτη αυτή πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Κέντρο Κοινής Γνώμης των ΗΠΑ και απέδειξε ότι οι καλύτερη σεξουαλική ζωή έχουν οι παντρεμένοι, σε σχέση με τους εργένηδες. Ο μύθος καταρρίφθηκε, αφού θεωρούσε ότι η εργένηδες ήταν συχνά πυκνά σε κάποιο …κρεβάτι, αντίθετα με τους παντρεμένους που δεν έβρισκαν χαρά στο συζυγικό κρεβάτι. Όπως απέδειξε η μελέτη οι παντρεμένοι κάνουν σεξ συχνότερα από τους εργένηδες και μάλιστα σε ποσοστό από 28% έως και 400%!
4. Το σπέρμα…
μύθος έλεγε ότι το σπέρμα …παχαίνει… Ωστόσο οι επιστήμονες το ανέλυσαν και ανακάλυψαν ότι αποτελείται από νερό και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C, ασβέστιο και μαγνήσιο. Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, ότι μπορεί το σπέρμα να έχει θρεπτικά συστατικά, ωστόσο δεν παχαίνει.
5. …Και οι τρίχες
Όσο πιο συχνά λέει ξυριζόμαστε τόσο πιο συχνά φυτρώνουν οι τρίχες! Ο μύθος αυτός έχει επικρατήσει γιατί μετά το ξύρισμα, ο θύλακας μοιάζει πιο σκούρος σε χρώμα και πιο σκληρός επειδή δεν έχει ακόμη εκτεθεί στον ήλιο και τη φθορά. Όταν φυτρώνει, η τρίχα έχει απολύτως φυσιολογική όψη και υφή. Αυτό βέβαια δεν ισχύει! Χαριτολογώντας οι επιστήμονες , ανέφεραν ότι αν ίσχυε, τότε θα είχε βρεθεί η θεραπεία κατά της τριχόπτωσης!
http://www.activeman.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις