HARDCORE ΘΕΑΜΑ Συνδυάζοντας τις παρακάτω ασκήσεις μαζί με βαθιά καθίσματα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, έλξεις, πιέσεις κάθε είδους και περπάτημα με βάρη θα αποκτήσεις κορμό αιωνόβιου πλάτανου.

Για τη Μέση και τους Γλουτιαίους Μυς
Superman
Ξάπλωσε μπρούμυτα στο πάτωμα με τα χέρια σου τεντωμένα. Ρίξε το βάρος στον κορμό σου, σηκώνοντας τους ώμους και τα πόδια σου από το έδαφος. Μείνε εκεί για λίγο κι επανάλαβε. 
Αρση Ισχίου
Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατά σου λυγισμένα να κοιτούν προς τα πάνω. Σφίξε τους γλουτούς σου και σήκωσε τη λεκάνη σου όσο πιο ψηλά μπορείς. Μείνε σε αυτήν τη θέση για λίγο κι επανάλαβε. Προσπάθησε να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να εκτελείς την άσκηση με το ένα πόδι κάθε φορά.
Πλάγιοι Κοιλιακοί
Γέφυρα με το Ενα Χέρι
Πάρε θέση για γέφυρα, αλλά φέρε προς τα μέσα το ένα χέρι κι ακούμπα το πάνω στον κορμό σου. Βάλε στο κέντρο το άλλο χέρι και φρόντισε το άνοιγμα των ποδιών να είναι μεγαλύτερο από εκείνο που έχεις όταν εκτελείς κανονική γέφυρα. Μείνε εκεί για λίγο και μετά άλλαξε χέρια.
Κάμψεις σε Ιατρική Μπάλα
Κάνε μια κλασική κάμψη, αλλά με το ένα χέρι να βρίσκεται πάνω στην ιατρική μπάλα. Επίστρεψε στην αρχική θέση και χρησιμοποίησε το ίδιο χέρι για να κυλήσεις την μπάλα στο αντίθετο χέρι. Επανάλαβε με τον ίδιο τρόπο. 
Κοιλιακοί
Αρσεις Ποδιών 
Ξάπλωσε ανάσκελα στο έδαφος. Εχοντας τα χέρια σου κάτω από τους γλουτιαίους μυς και τα πόδια τεντωμένα, σήκωσέ τα μέχρι να βρεθούν κάθετα προς το σώμα σου. Μείνε εκεί για λίγο και μετά επίστρεψε στην αρχική θέση. Επανάλαβε με τον ίδιο τρόπο.
Μαζέματα Ποδιών 
Κάθισε στο έδαφος με τα πόδια ελαφρώς ανασηκωμένα και τα γόνατά σου λυγισμένα. Ταυτόχρονα φέρε το στήθος προς τα γόνατά σου και στη συνέχεια κάνε την αντίθετη κίνηση. Επίστρεψε σταδιακά στην αρχική θέση κι επανάλαβε. 
http://www.menshealth.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις