20 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις


Είτε το θες είτε όχι, υπάρχουν μερικές αλήθειες και σταθερές σε τούτη τη ζωή, που καλό είναι να γνωρίζεις από τη στιγμή που θα ενηλικιωθείς και μετά. Μιλάμε για πράγματα χρηστικά, για συμπεριφορές αντρικές, για εμμονές γυναικείες, αλλά πάνω απ' όλα για εκείνα που θα συναντήσεις 100% στο διάβα της ζωής σου.

1. Η σαμπάνια, η βότκα, το τζιν και η μπίρα δεν κάνουν ποτέ καλό συνδυασμό. Μπορεί να ξεχάσεις στιγμιαία την απιστία που σου έκανε ο πρώην καλός σου, αλλά ο πονοκέφαλος του επόμενου πρωινού θα σε κάνει να θυμηθείς τα πάντα.

2. Αν εκείνο το αγόρι που σε πολιόρκησε στενά στο μπαρ, για ν' αποσπάσει το τηλέφωνό σου, δεν σε πάρει ποτέ πριν από τις 11 το βράδυ, είναι λάθος να θεωρείς πως θέλει σοβαρό δεσμό και γάμο μαζί σου.

3. Η άνεση και ασφάλεια δεν αποτελούν τόσο σημαντικούς λόγους για να παραμείνεις σε μια σχέση, ειδικά αν είσαι κάτω από 25.

4. Κανένας άνδρας δεν θα πάρει χαμπάρι ότι πήρες ή έχασε 3 κιλά (εκτός κι αν είσαι μοντέλο και ο άνδρας σχεδιαστής).

5. Είναι πολύ πιο ευγενικό και ντρόμπρο να είσαι ευθύς και ειλικρινής με τους άλλους, παρά να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

6. Ένα από τα μεγαλύτερα κλειδιά για να κάνεις τις φιλίες σου να διατηρούνται στο χρόνο είναι να είσαι ελαστική με τις προσδοκίες που έχεις από τους άλλους.

7. Αν δεν διαθέτεις αρκετά χρήματα για ν' αγοράσεις κάτι με μετρητά, καλύτερα να μη χρεώσεις την πιστωτική κάρτα.

8. Όλες οι σχέσεις είναι δύσκολες, ειδικά στο ξεκίνημα.

9. Αν βγάλεις τα φρύδια σου περισσότερο απ' όσο πρέπει, μην περιμένεις να ξαναβγούν!

10. Τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος είναι το μόνο αποδεκτό χρώμα εσωρούχου που μπορείς να βάλεις κάτω από λευκό παντελόνι ή φούστα.

11. Οι στιγμές που περνάς σήμερα -καλές ή κακές- θ' αποτελούν μακρινή ανάμνηση σε λιγότερο από δύο χρόνια!

12. Αν εκείνος δείχνει κολλημένος με την πρώην του, μάλλον είναι!

13. Ένα κουταλάκι του γλυκού δεν είναι το ίδιο με ένα κουταλάκι της σούπας.

14. Αγοράζοντας ένα ρούχο (κυρίως ένα μαγιό) δύο νούμερα μικρότερο, με την ελπίδα να χάσεις βάρος γρηγορότερα, αποτελεί αποτυχημένη συνταγή!

15. Οι άνδρες μοιάζουν με τα βαγόνια του Μετρό. Μην τρέχεις πίσω τους. Σε λίγα λεπτά θα έρθει το επόμενο.

16. Μην εμπιστεύεσαι ποτέ άνθρωπο που δεν ξέρει να γελά/ χαμογελά.

17. Ο άνδρας κολλητός σου θα στην πέσει κάποια στιγμή (νηφάλιος ή μεθυσμένος).

18. Δεν μπορείς ν' αλλάξεις έναν άνθρωπο που δεν θέλει ν' αλλάξει, όσο και να προσπαθείς.

19. Τα ηλιακά εγκαύματα που παθαίνεις κάθε καλοκαίρι θα φανούν στην επιδερμίδα σου μετά τα 30, τότε που οι κρέμες νεότητας δεν θα κρύβουν τον χρόνο!

20. Υπάρχουν σχέσεις που ανοίγουν μπροστά σου κάτι νέο και εξωτικό, άλλες που είναι παλιές και οικείες, κάποιες που σε γεμίζουν ερωτηματικά, αυτές που σε πάνε κάπου αναπάντεχα, άλλες που σε πάνε μακριά από εκεί που ξεκίνησες και αυτές που σε φέρουν πίσω σε αυτό που ήσουν. Αλλά η πιο σημαντική και συναρπαστική σχέση απ' όλες είναι αυτή που έχεις με τον εαυτό σου.
ZOUGLA.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις