Sex Files: Το σεξ και οι σχέσεις μέσα από τις πιο πρόσφατες έρευνες

Ένας στους 2 εφήβους είναι σεξουαλικά ενεργός και ένας στους 4 άνδρες άνω των 30 ετών έχει χαμηλή τεστοστερόνη. Το 44 % των φορέων του ιού HIV δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί ενώ οι περισσότεροι άνδρες θυσιάζουν τις νυχτερινές εξόδους με τις γυναίκες τους αλλά όχι και με τις ερωμένες τους. Και ακόμη τα 9 βήματα για ανεπανάληπτο σεξ.Ένας στους 2 εφήβους σεξουαλικά ενεργός

Το 48 % των εφήβων αναφέρουν ότι είναι σεξουαλικά ενεργοί, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Νέο Μεξικό.

Τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές ισχυρίζονται ότι ειδικά μετά την ηλικία των 16 αγόρια και κορίτσια σκέφτονται όλο και πιο έντονα το σεξ.

«Μερικές φορές είναι ντροπαλοί γι 'αυτό και κάποιες φορές μιλούν γι' αυτό ανοικτά», υποστηρίζουν οι γονείς.

Υπάρχουν βέβαια και οι έφηβοι που δηλώνουν ότι προτιμούν να απέχουν από το σεξ για λόγους ασφαλείας. Οι γονείς από την πλευρά τους θεωρούν στην πλειοψηφία τους ότι η εκπαίδευση πρέπει να ξεκινάει από το σπίτι.

Ένας στους 4 άνδρες έχει χαμηλή τεστοστερόνη μετά τα 30

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι ένας στους τέσσερις άνδρες άνω των 30 ετών έχει χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, αλλά μόνο ένας στους 20 άνδρες έχει κλινικά συμπτώματα που συνδέονται με την έλλειψη αυτή.

Καθώς μεγαλώνουν οι άνδρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν συμπτώματα, όπως η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και η στυτική δυσλειτουργία, ως αποτέλεσμα των χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης, εξηγούν οι ερευνητές.

«Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν πολλές επιπτώσεις στην ανδρική φυσιολογία», δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Andre B. Araujo από τη Μασαχουσέτη.

Η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να υποδεικνύει ανεπάρκεια ανδρογόνων αν συνοδεύεται από χαμηλή σεξουαλική διάθεση, στυτική δυσλειτουργία, οστεοπόρωση ή κάταγμα και δύο ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα: διαταραχές ύπνου, καταθλιπτική διάθεση, λήθαργο ή μειωμένη σωματική απόδοση.

Με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης οι επιστήμονες προβλέπουν ότι μέχρι το 2025 ενδέχεται να υπάρχουν μόνο στην Αμερική μέχρι και 6,5 εκατομμύρια άτομα μεταξύ 30 και 79 ετών με συμπτωματική ανεπάρκεια ανδρογόνων.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism.

Το 44 % των φορέων του ιού HIV δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί

Ένας στους πέντε σεξουαλικά ενεργούς ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες έχει τον ιό του AIDS, και σχεδόν οι μισοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί, όπως αποκαλύπτει μελέτη που έγινε σε 21 πόλεις των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα ευρήματα της μελέτης είναι παρόμοια με αυτά προηγούμενων ερευνών, αλλά η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη μελέτη για το θέμα ατό μέχρι σήμερα.
Περισσότερα από 8.000 άτομα ελέγχθηκαν για να διαπιστωθεί ότι το 44 % των ατόμων που είχαν τον ιό δεν το ήξεραν.

Οι μαύροι άνδρες είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν τον ιό HIV, με το 28 % σύμφωνα με τα στοιχεία να έχει μολυνθεί, σε σύγκριση με το 18 % των ισπανόφωνων ανδρών και το 16 %των λευκών.

Οι μαύροι άνδρες ήταν επίσης λιγότερο πιθανό να γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί - περίπου το 60 % δεν ήξερε ότι είχε HIV σε σύγκριση με το 46 % των ισπανόφωνων και το 26 % των λευκών.

Γιατί οι άνδρες θυσιάζουν τις νυχτερινές εξόδους με τις γυναίκες τους

Μελέτη που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε ότι οι άνδρες, που απατούν τη γυναίκα τους, παραδέχονται ότι θα θυσίαζαν εύκολα τις διακοπές και τις νυχτερινές εξόδους με τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια της ύφεσης, αλλά δεν διστάζουν να δαπανήσουν χρήματα για τις ερωμένες τους.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι άνδρες εξακολουθούν να θεωρούν την παράνομη ερωτική ζωή τους αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια, ακόμη και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι και το τελευταίο πράγμα που θα δέχονταν να στερηθούν είναι το κρασί και το δείπνο με τις ερωμένες τους.

«Περιουσιακά στοιχεία, όπως τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα μοντέρνα κινητά τηλέφωνα, μπορούν να προσφέρουν στιγμιαίες εκρήξεις ευτυχίας, αλλά ο ενθουσιασμός και η ευφορία που κερδίζει κανείς από μια παθιασμένη εξωσυζυγική σχέση αποδεικνύονται αξεπέραστες συγκινήσεις», ανέφερε η Sara Hartley από την ιστοσελίδα IllicitEncounters.com, που διεξήγαγε την έρευνα.

9 βήματα για ανεπανάληπτο σεξ

Ικανοποιητικό σεξ δεν σημαίνει κατ 'ανάγκην ατελείωτες ώρες προπόνησης, μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά και το μόνο που χρειάζεσαι να είναι τελικά μια αλλαγή.

Εμείς σου παρουσιάζουμε 9 συμβουλές για καλύτερο σεξ. Έτσι απλά…

9. Δείξε της τι θέλεις
8. Δέσε της τα μάτια
7. Παίξτε ρόλους
6. Κάνε της μασάζ
5. Πες της τις φαντασιώσεις σου
4. Κάντε το σεξ παιχνίδι
3. Μίλα της βρώμικα
2. Δοκιμάστε νέες στάσεις
1. Δοκιμάστε νέα μέρη
men24.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις