Γαύρος τηγανητός με σουσάμι

Υλικά για 4-5 άτομα
1 κιλό γαύρο καλά καθαρισμένο από τα εντόσθια και τα κεφαλάκια
2 φλιτζ τσαγιού σουσάμι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι

Βάζετε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα σουρωτήρι.  Τον αλατίζετε καλά, τον αφήνετε να στραγγίξει.  Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάζετε το σουσάμι σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνετε μέσα τα γαυράκια να κολλήσει το σουσάμι επάνω τους.  Τα τηγανίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.  Τα σερβίρετε και τα συνοδεύετε με μια ωραία πράσινη σαλάτα.
www.ntomatagemisti.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις