EΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... το λίπος κάνει πέρα!

Ένας σημαντικός παράγοντας όταν γυμνάζεσαι είναι οι τροφές που επιλέγεις να φας λίγο πριν ξεκινήσεις την άσκηση. Οι υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και αργής πέψης σε συνδυασμό με το shake πρωτεΐνης είναι ό,τι πρέπει 30 λεπτά πριν ξεκινήσεις την προπόνηση. 
 
Το μήλο λοιπόν, είναι ένας καλός υδατάνθρακας στην περίπτωση αυτή μιας που είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη χάρις στην υψηλή του περιεκτικότητα σε φρουκτόζη και αργής πέψης χάρις στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
 
Όμως οι υδατάνθρακες και οι φυτικές ίνες δεν είναι ο μόνος λόγος για να φάτε μήλα πριν την άσκηση. Σύμφωνα με έρευνες (Nippon Sport Science University-Tokyo, University of Arts and Sciences-Saitame) το μήλο αυξάνει τη δύναμη σου, την αντοχή σου και μειώνει το λίπος στο σώμα σου χάρις στις πολυφενόλες που περιέχει.
 
Οι πολυφενόλες των μήλων αυξάνουν τη δράση των κυττάρων που βοηθούν στην καύση του λίπους, παράγοντας έτσι αυξημένη ενέργεια για τον οργανισμό! Επίσης, βοηθούν στη μείωση της "κακής" χοληστερίνης και στην απώλεια βάρους.
 
Οπότε, αν θέλεις να αυξήσεις τη μυϊκή σου δύναμη και την αντοχή σου, να γίνεις πιο αδύνατος και να μειωθεί η χοληστερίνη σου, πάρε 500mg πολυφαινόλης μήλου σε κάψουλα ή χάπι πριν το πρωινό και πριν το βραδινό. Επιπλέον, φάε ένα μεγάλο μήλο με τη φλούδα μαζί με την πρωτεΐνη σου και αυτό θα σου προσφέρει 200mg πολυφενόλης, 30gram υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, πάνω από 5gram φυτικών ινών και μόλις 110 θερμίδες!
 

"Μίλα μου για μήλα!"

ifitnessbook.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις