Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Πως πέθανε ο φίλος του Ά. Σβαρτζενέγκερ, ο άνθρωπος με το λιγότερο καταμετρημένο λίπος σε σώμα

andr6
Ο Andreas Münzer, γεννήθηκε στην Αυστρία. Από μικρός είχε ένα όνειρο. Να γυμνάζει συνέχεια το κορμί του. Να γίνει ένας γνωστός μπόντιμπίλντερ σαν τον φίλο του που γνώρισε στα γυμναστήρια, τον γνωστό ηθοποιό Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Μαζί «έλιωναν» επί ώρες στα γυμναστήρια, μαζί έβαζαν όλο και περισσότερα κιλά στα όργανα, μαζί έχτιζαν μέρα με τη μέρα τους μύες των κορμιών τους.

με τον φίλο του τον Άρνολντ
με τον φίλο του τον Άρνολντ
Η πορείες τους κάποια στιγμή χώρισαν. Ο Σβαρτζενέγκερ έγινε ηθοποιός και ο Andreas Münzer αποφάσισε να κατέβει σε αγώνες. Όμως μόνο με τα όργανα και τη γυμναστική, πίστευε ότι δεν θα κατάφερνε και πολλά πράγματα. Τότε ήταν που δοκίμασε τα αναβολικά.
 andr5
Όλο και περισσότερα αναβολικά, και οι μύες του να φουσκώνουν όλο και πιο πολύ, να γίνονται σχεδόν αφύσικοι. Ο Ανδρέας όμως απολάμβανε τη δημοσιότητα. Και συνέχιζε τα αναβολικά και γινόταν περισσότερο γνωστός για την υπερφυσικά τεράστια μυική του μάζα και τα «ατσαλένια» μπράτσα του.
 andr3
Ένα πρωινό και ενώ ο Andreas Münzer, μόλις είχε γιορτάσει τα 31α γενέθλια του, ξύπνησε με φρικτούς πόνους στο στομάχι. Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Έκανε συνέχεια εμετούς με ένα χρώμα αφύσικα πράσινο. Την προηγούμενη ημέρα είχε βραβευτεί και είχε σπάσει το ρεκόρ, σαν ο άνθρωπος με το λιγότερο καταγεγραμμένο λίπος στο σώμα του.
 andrarx
Με κόπο σηκώθηκε και πήγε στο νοσοκομείο. Στη διαδρομή άρχισε και την αιμόπτυση. Οι γιατροί στα επείγοντα προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία και ξεκίνησαν αμέσως εξετάσεις. Έντρομοι διαπίστωσαν όταν άρχισαν να του παίρνουν αίμα, ότι το αίμα του ήταν παχύρευστο, είχε τεράστιες ποσότητες καλίου και περισσότερες από 25 δηλητηριώδεις ουσίες που είχαν εισχωρήσει από τα αναβολικά. Το συκώτι και τα νεφρά του λειτουργούσαν στο 5%. Ουσιαστικά είχαν αχρηστευτεί.
 andr2
Στο συκώτι του είχε εμφανιστεί και ένας καρκινικός όγκος μεγέθους μιας μπάλας του πινγκ πονγκ. Ο Andreas Münzer, έχασε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και η καρδιά του συχνά σταματούσε. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η καρδιά του ήταν τόσο διογκωμένη και είχε το μέγεθος όσο οι καρδιές 3 φυσιολογικών ανθρώπων. Είδαν επίσης ότι τα γεννητικά του όργανα είχαν συρρικνωθεί τόσο πολύ που σχεδόν δεν υπήρχαν.
 andr4
Δεν άντεξε περισσότερο. Λίγη ώρα μετά την είσοδο του στο νοσοκομείο, ο Andreas Münzer, πέθανε. Τα αναβολικά τον δολοφόνησαν. Αργά και βασανιστικά. Στο αίμα του εκτός από κάλιο βρέθηκαν ποσότητες από καλιοσυντηριτικά και διουρητικές ουσίες, καθώς και απαγορευμένες ουσίες για αναβολικά αλόγων. Στην κηδεία του εμφανίστηκε και ο φίλος του, γνωστός πλέον ηθοποιός που άφησε ένα σημείωμα επάνω στην ταφόπλακα: «Ένα τελευταίο αντίο στον φίλο μου»…

 invitromagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.