Τέσσερα μικρά …κολπάκια για το 6pack

Τρέχετε, σηκώνεται βάρη, λιώνεται στο διάδρομο αλλά το σωσίβιο από τη μέση δεν φεύγει. Η διατροφή είναι η μοναδική λύση και έτσι είναι. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια …κολπάκια για να εμφανίσετε και τον τελευταίο κοιλιακό σας μύ και να δείτε σε πλήρη ανάπτυξη το λεγόμενο 6pack του κορμιού σας.
Αν ακολουθήσεις μερικές βασικές συνήθειες τότε πολύ απλά όλα θα έρθουν μόνα τους, μαζί φυσικά με την προπόνηση, ώστε να είσαι έτοιμος να βγεις στη παραλία το καλοκαίρι!
Πρωτεΐνη και υδατάνθρακας μετά την προπόνηση
Ξέχνα το λευκό ψωμί μετά το γυμναστήριο. Μετά την προπόνηση δεν πρέπει να γίνεται υπερκατανάλωση τροφών πλούσιων σε υδατάνθρακες. Το γεύμα σου μετά την προπόνηση χρειάζεται να περιέχει πρωτεΐνη αλλά και ένα μέρος υδατάνθρακα, ώστε να ενεργοποιηθεί η παραγωγή ινσουλίνης, η οποία βοηθάει τα διατροφικά στοιχεία να μετακινηθούν πιο γρήγορα στον μυικό ιστό.
Πολλές μυϊκές ομάδες
Τροποποίησε το ασκησεόλογιο σου και πρόσθεσε ασκήσεις που περιέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες μυικές ομάδες που λειτουργούν όταν ασκήστε. Έτσι καίτε τόσες περισσότερες θερμίδες καίτε κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά. Οι σύνθετες κινήσεις χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, ενώ ο μεταβολισμός σας λειτουργεί γρηγορότερα.
Διαλλειμματική έντονη προπόνηση
Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση επιτυγχάνει τα οφέλη άσκησης σε λιγότερο χρόνο απ' ό,τι το να περπατά κάποιος στον διάδρομο με σταθερό ρυθμό.
Κρατάτε σημειώσεις
Για να έχετε τον έλεγχο του τι τρώτε και πώς νιώθετε γι' αυτό μετά από λίγες ώρες, καλό θα ήταν να το σημειώνετε. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζεται τις θερμίδες που έχετε φάει, θα προσέχετε αν έχετε ξεφύγει, αλλά και -το σημαντικότερο- θα μετράτε την ενέργειά σας και θα βλέπετε σε τι κατάσταση είστε! Δηλαδή την πρόοδο σας!
activeman.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις