ΚΑΨΕ ΛΙΠΟΣ, ΟΧΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ

Αυτό που θέλει κάθε άντρας είναι οι μυες του να δείχνουν συνεχως τόσο πρησμένοι, σαν να βγήκε από προπόνηση με σερί μέγιστων επαναλήψεων. «Για να έχει διάρκεια ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πρέπει το πρόγραμμά σου να είναι γεμάτο από αερόβια δραστηριότητα κι ασκήσεις με το βάρος του σώματός σου» σε συμβουλεύει ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, MH Fitness Expert. Παρακάτω θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις. 
Ακολούθησε αυτο το fast track πρόγραμμα, εκτελώντας τις ασκήσεις με τη σειρά που εμφανίζονται. Κάνε 1 λεπτό σχοινάκι μετά την καθεμια. Εκτέλεσε 3 κύκλους συνολικά με 60” ξεκούραση ανάμεσά τους. 
1/ Κάμψεις

Πέσε για κάμψεις με τα χέρια λίγο πιο μέσα από τους ώμους. Ενωσε και τέντωσε πόδια και χέρια. Χαμήλωσε το σώμα μέχρι το στήθος σχεδόν να ακουμπήσει στο έδαφος. Μείνε εκεί και γύρνα στην αρχική θέση. Κάνε 20 επαναλήψεις.
2/ Προβολές με Αλμα

Κάνε ένα βήμα μπροστά. Μετά χαμήλωσε το σώμα μέχρι το μπροστινό πόδι να σχηματίσει γωνία 90°. Πήδα ψηλά. Προσγειώσου με το άλλο πόδι μπροστά. Κάνε 20 επαναλήψεις.
3/ Σταυρωτές Προβολές

Στάσου όρθιος με τα χέρια ενωμένα. Κάνε ένα βήμα προς τα πίσω με το δεξί πόδι (περνώντας το πίσω από το άλλο) και χαμήλωσε το σώμα σου. Επανάλαβε με το άλλο πόδι. Κάνε 10 σε κάθε πλευρά. 
4/ Γέφυρα Γλουτών

Ξάπλωσε ανάσκελα με το δεξί γόνατο λυγισμένο και το αριστερό πόδι σε ευθεία γραμμή με τον κορμό σου. Πίεσε τους γοφούς να έρθουν ψηλά. Κάνε παύση και με αργό ρυθμό επίστρεψε στην αρχική θέση. Εκτέλεσε 10 με κάθε πόδι.
5/ Πλάγια Γέφυρα

Πάρε θέση κανονικής γέφυρας. Κάνε περιστροφή του κορμού σου προς τα πάνω κι αριστερά. Επανάλαβε προς την άλλη πλευρά. Συνέχισε τις εναλλαγές. Εκτέλεσε 5 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.   
http://www.menshealth.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις