Hot – ιμάντες και κάψτε στο άψε σβήσε!

Η νέα …τρέλα στην Αθήνα λέγεται Hot – Ιμάντες και υπόσχεται κάψιμο σε χρόνο Dt! Η λογική είναι η ζέστη, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με την προπόνηση με hot ιμάντες κερδίζεις και πολύ χρόνο φτάνοντας παράλληλα τον στόχο σου!
Βασικά πρόκειται για μια προπόνηση με ιμάντες τύπου TRX που έχει μια ιδιαιτερότητα που την κάνει πολύ σημαντική, όπως εξηγεί στο Activeman ο γυμναστής Ιών Μάγκος. Είναι μια προπόνηση χαμηλής έντασης που γίνεται σε χώρο που η θερμοκρασία είναι στους 38 βαθμούς χειμώνα – καλοκαίρι. Το δωμάτιο ζεσταίνεται για να ζεσταίνει τους μυς και να προκαλέσει εφίδρωση. Οι ζεστοί μύες τεντώνονται καλύτερα και έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος τραυματισμού. Η ζέστη αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς και το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες στην προσπάθεια του να παραμείνει δροσερό , ενώ γυμνάζεται. Η ζέστη διαστέλλει τα τριχοειδή αγγεία, διανέμοντας οξυγόνο στους μυς, τους αδένες, τα όργανα και τους άλλους ιστούς αποτελεσματικότερα, βοηθώντας έτσι την απομάκρυνση των τοξινών. Έτσι λόγο της ζέστης ο ασκούμενος ανεβάζει καρδιακούς παλμούς με συνέπεια να καίει λίπος.
Η προπόνηση αυτή διαρκεί λιγότερο από μια άλλη συνηθισμένη προπόνηση. Μόνο μισή ώρα είναι το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από μια συμβατική προπόνηση. Έτσι ο ασκούμενος προλαβαίνει μέσα σε μια ώρα το πολύ να έχει τελειώσει την προπόνηση του και γενικά την παραμονή του στο γυμναστήριο κάτι που είναι πολύ σημαντικό στις εποχές που ζούμε.


.activeman.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις