Άρχισε να «μαζεύεις» την διατροφή σου!

Οι ζέστες τελειώνουν, όπως και οι κραιπάλες του καλοκαιριού που σου άφησαν μερικά παραπανίσια κιλάκια. Μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι πρέπει να επιστρέψεις στην κανονική σου διατροφή; Το σίγουρο είναι ότι η επαναφορά στη διατροφή, είναι τόσο δύσκολη, όσο η επαναφορά στο γυμναστήριο. Τι κάνεις λοιπόν;
Αρχικά φροντίζεις να μην ακούς τις …κλήσεις για τσιπουράκια εντός της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο είναι υπερ-αρκετό για να καλύψει την ανάγκη εκτόνωσης και χωρίς να σου προκαλέσει πρόβλημα στη διατροφή σου.
Έπειτα επανέφερε ξανά τα ταπεράκια που τα ξέχασες ένα ολόκληρο καλοκαίρι.
Φρόντισε λοιπόν να επανέλθεις στα τρία έως και πέντε γεύματα την ημέρα. Στην δουλειά ξέχνα τα σάντουιτς απ΄ έξω και περιορίσου στο ταπεράκι σου.
Μερικοί μειώνουν και τις μερίδες στο μισό, όμως αυτό δεν θα σου το συστήναμε. Φάε όσο πρέπει να φας και μην καταπιέζεις τον εαυτό σου. Ο κίνδυνος να «μείνεις από καύσιμα» είναι μεγάλος και η πείνα δεν βοήθησε ποτέ κανέναν που αθλείται.
Πρόσθεσε στη διατροφή σου και το πράσινο τσάι που εκτός από το γεγονός ότι σε βοηθάει στο χάσιμο κιλών, καθαρίζει και τον οργανισμό σου.
Ένα βασικό είναι να περιορίσεις το ποτό, που προσθέτει τις άχρηστες θερμίδες που παχαίνουν. Ένα ποτήρι κρασί, όμως, με το κυρίως γεύμα είναι απαραίτητο καθώς σου δίνει πολύτιμα στοιχεία και σε χαλαρώνει.
http://www.activeman.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις